Filmtema på festen

BatmandräktOm ett par månader är det dags för Halloween och skulle man bli bjuden på någon sådan tillställning kan det vara bra att fundera ut en lämplig outfit. Varför inte då välja att klä ut sig till någon filmkaraktär eller liknande, vilket brukar vara ett populärt tema på Halloween-fester och även andra maskerader för den delen.

För några år sedan var det i samband med att Batman-filmen The Dark Knight gick på bio väldigt populärt att klä ut sig till ”Jokern”. Detta är givetvis ett koncept som fungerar fortfarande. Så klart går det även bra att klä ut sig till Batman och gå runt och väsa på festen. Är man tjej är det så klart Catwoman som gäller. Är man några stycken kanske man ska klä ut sig till en karaktär var och komma som en enhet, vilket troligtvis kommer att göra succé på festen.

Ett annat tema som alltid är populärt och som aktualiserats med tanke på att det är en ny film på gång är Star Wars. Varför inte klä ut sig till Han Solo eller Luke Skywalker och gå runt och fäkta med ett lasersvärd, vilket dessutom är ganska enkelt att få tag på.  Fördelen med Star Wars är att det finns en mängd olika karaktärer att välja mellan, som Darth Vader, prinsessan Leia och Chewbacca. Dock kan det kanske bli lite varmt att gå klädd som den sistnämnde.

Vill man sticka ut riktigt bör man så klart klä ut sig till någon tecknad karaktär, gärna från någon av de populära animerade TV-serierna som Simpsons, Family Guy eller American Dad. Fördelen med karaktärerna i dessa serier är att de alltid har samma kläder, vilket gör de ganska lätta att känna igen. Vi har Homer Simpson med sina blåa byxor och vita pikétröja och vi har Peter Griffin med sin vita skjorta och gröna byxor.

Enklast borde vara att klä ut sig till Meg Griffin. Bara att ta på sig ett par blå jeans och försöka hitta en tröja och en mössa i samma rosa färg samt ett par stora glasögon med tunna bågar.

För den som verkligen vill sticka ut finns det uppblåsbara dräkter för karaktärerna i South Park. Hos Partykungen.se kan man hitta dräkter för att klä ut sig som både Kenny och Cartman.

This entry was posted in Nyheter.