Viaplay

Även om Netflix var tidigt ute och därigenom skaffade sig lite av ett försprång sett till marknadsandelarna inom streaming av film och serier, så är aktören idag långt ifrån ensam på tronen. Bland annat så hör Viaplay till en utav de absolut vassaste konkurrenterna med ett urbra utbud, inte minst på sport, där de kanske är marknadens bästa alternativ.

Viaplay är just nu en av de aktörer inom streaming som på den senaste tiden börjat gå väldigt bra. Detta beror mest troligt på deras väldiga utbud inom egentligen alla kategorier som fört dom till den absoluta toppen av näringskedjan. Streaming är idag någon som de allra flesta hunnit sätta sig in i och vår ökade medvetenhet gör även att vi blir bättre konsumenter. I nöjer oss inte längre enbart med något som fungerar hyfsat bra, utan nosar oss istället vidare till den streamingtjänst som passar oss själva allra bäst.

viaplay

Åter till utbudet

Med risk att börja låta lite tjatig så vill vi än en gång återgå till att belysa det fantastiska utbud som finns tillgängligt via Viaplay. Här hittar man allt ifrån riktigt hårdkokta sci-fi-rullar, till moderna toppserier och olika barnfilmer i massor. Lägg ovanpå det en dos av sport i absoluta världsklass, så har du en underhållningskompott så få människor skulle fnysa åt, allt under ett och samma tak. Just nu finns ett erbjudande tillgängligt via en rabattkodssajt, där man kan ta del av Viaplays tjänster gratis i en hel månad och därefter tillkommer heller ingen bindningstid. Det finns med andra ord ingen som helst anledning att testa på Viaplay om du funderar på att byta leverantör, eller bara vill testa något helt nytt. Det finns även många andra erbjudanden att ta del av, men vi ansåg detta vara det nästa för att göra sig närmare bekant med streamingtjänsten. Mycket nöje!